Isot mekot kauniisiin kesäpäiviin

Author: | Posted in Okategoriserade No comments

Ovatko isot mekot mieleesi, mutta et tahdo löytää itsellesi sopivia kokoja? Se ei ole enää ongelma, sillä Zizzin kattavasta valikoimista löydät kauniit mekot isoille tytöille edullisesti. Voit valita lukuisista eri väreistä ja malleista juuri sinulle sopivat. Erilaiset materiaalivaihtoehdot lupaavat tyylikkäitä ja käytännöllisiä ratkaisuja joka tilanteeseen. Tutustu nyt lukuisiin mahdollisuuksiin netissä ja inspiroidu!

Kauniit rantamekot plus koossa

Kesä on huoletonta aikaa, jonka myötä talviturkki todellakin saa kyytiä! Helteisenä päivänä on ihanaa vetäistä päälle kevyt ja aurinkoisen sävyinen kesämekko, joka tuo naiselliset muodot kauniisti esiin. Sitten vain sandaalit tai korkokengät jalkaan, aurinkolasit mukaan ja ehkä vielä hauska hattu päähän täydentämään asukokonaisuutta – raikas kesätyyli on valmis. Rantamekkojen tunnusmerkkejä ovat niissä käytetyt kevyet materiaalit, jotka hengittävät ja helpottavat oloa kuumalla säällä. Kauniit olkaimet tai lyhyehköt hihat paljastavat ruskettuneen ihon ja tuovat rentoutta pukeutumiseen. Etenkin vaaleat sävyt saavat ihon näyttämään entistäkin säihkyvämmältä. Ei haittaa, vaikka bikinit pilkahtaisivatkin esille olkainten alta. Oli kyseessä sitten pienet vai isot mekot: kesällä on lupa nauttia!

Smiling mature hispanic man posing looking at the camera

Tuo parhaat puolesi esiin oikealla mekolla

Isot mekot eivät sinänsä eroa pienemmistä versioista, vain koko on niissä reilumpi. Tyylistä ja vaihtoehdoista ei tarvitse onneksi enää tinkiä, sillä isompia mekkoja löytyy nykyään lukuisissa väreissä ja malleissa. Valitsemalla isopintaisia kuvioita ja kuoseja, vartalon saa vaikuttamaan vielä hoikemmalta: kuviot vievät huomion pois mahdollisilta ongelma-alueilta ja tuovat samalla parhaat puolesi kauniisti esiin. Samalla kannattaa välttää poikkiraitoja tai muita kuviointeja, jotka leventävät optisesti. Värien suhteen ei kuitenkaan pidä kainostella. Asun ei tarvitse olla aina musta tai tumma, sillä kesällä väri on valttia! Kun mekkoon yhdistellään vielä raikas kesämeikki ja näyttävät korkokengät naisellinen ja kesäinen look on täydellinen.

Tyylikkäät ratkaisut säällä kuin säällä

Isot mekot eivät ole pelkästään mukavia, ne ovat myös todella käytännöllisiä säällä kuin säällä! Hieman paksumpi mekko lämmittää silloin,kun Suomen suvi näyttäytyy viileämmältä puoleltaan. Mekkoon voidaan silloin yhdistellä myös hieman paksummat sukkahousut, jotka lämmittävät tarvittaessa ja suojaavat tuulisemmalla kelillä. Kevyet puuvillamekot taas ovat oiva valinta helteisenä päivänä, kun lämpömittari nousee korkeisiin lukemiin. Myös mekon pituutta säätelemällä asukokonaisuutta voidaan mukauttaa sään ja olosuhteiden mukaan. Pitkä mekko suojaa koko vartalon ollen samalla naisellisen romanttinen. Isot mekot kauniille naisille saat Zizzistä. Tutustu nyt kattavaan valikoimaan netissä ja löydä oma yksilöllinen kesätyylisi!

Lyhyitä ja pitkiä mekkoja joka lähtöön

Isot mekot on nyt saatavana monenlaisissa leikkauksissa, mutta sen lisäksi myös eri pituuksissa. Lyhyet mekot sopivat hyvin vaikkapa illanviettoihin ja erilaisiin tapahtumiin. Pitkät mekot taas sopivat loistavasti niin töihin kuin arkeen. Kaikkia mekkoja voi yhdistellä niin mataliin kuin korkeakorkoisiin kenkiin. Mekkoihin voi myös yhdistää erilaisia asusteita, kuten huiveja, koruja ja laukkuja. Yksiväristen mekkojen kaveriksi sopivat räväkät värit ja kuosit, kun taas yksiväriset asusteet korostavat täydellisesti monivärisiä mekkoja. Voit täydentää vaatekaappiasi ostamalla kaiken värisiä tuotteita, jotta löydät jokaiseen tilanteeseen sopivan mekon isossa koossa.

Mekkojen hoito on helppoa

Kun löydät sinua miellyttävän mekon, kannattaa siitä pitää huolta. Perinteisten materiaalien hoitaminen on todella helppoa, koska niitä tarvitsee vain pestä kyseiselle materiaalille sopivilla pesu- ja huuhteluaineilla. Kun vielä veden lämpötila on oikea, eivät vaatteet kulu turhan paljon. Vaatteet pysyvät pitkään istuvina ja muodossaan, kun niitä hoitaa oikein. Kaikessa tulee siis kiinnittää huomiota siihen, että materiaali kestää kyseisen pesun. Jos haluat käsitellä mekkoasi erittäin hellävaraisesti, voit käyttää joko pesupussia tai vaihtoehtoisesti kääntää vaatteen nurinpäin. Näin voit helposti varmistaa vaatteen mahdollisimman pitkän käyttöiän. Isot mekot on saatavana monissa käytännöllisissä materiaaleissa, joiden pesu onnistuu ongelmitta.

Rohkeutta omaan tyyliin – Tilaa isot mekot netistä

Isot mekot tekevät isoista tytöistä näyttävän ja naisellisen näköisiä. Kun valitset hyvin istuvan ja mukavan tuntuisen mekon, nautit siitä vielä pitkän ajan päästäkin. Omaan itseen panostaminen laadukkailla vaatteilla kannattaa. Kun tunnet olosi hyväksi ja viihdyt vaatteissasi, se heijastuu koko olemukseesi. Ja kaikkihan sen tietävät, että mikään ei lisää naisen vetovoimaa enemmän kuin se, että hän on sinut itsensä kanssa.

Add Your Comment