Tampereella nautitaan maistuvia ja tunnettuja herkkuja

Author: | Posted in Okategoriserade No comments

Tampere tarjoaa matkailijalle muutakin kuin mustaamakkaraa. Lyhyesti sanottuna, lähtiessäsi tutustumaan Tampereen monipuoliseen ravintolatarjontaan, voit havaita todellista löytämisen riemua. Lähdetään seuraavaksi tutustumaan Tampereen parhaaksi kutsuttuun fine dining – ravintolaan nimeltä Ravintola C.

  • Ravintola C

Ravintola C tarjoaa monipuolisen herkullisen ruokalistan, laadukkaita viinejä ja mukavan tunnelman. Ravintola C:n kattava ruokalista tarjoaa maukasta lähiruokaa, maistuvia ateriakokonaisuuksia ja suussa sulavaa illallista. Ravintola C ilahduttaa kävijöitään myös lahjakorttien avulla, eli ilahduta perheenjäsentä ja ystävää lahjakortilla. Lahjakortti kannattaa suunnitella valitsemalla herkullinen menukokonaisuus ennalta määrätyllä summalla tai laadukkailla viineillä. Lahjan saajalle avautuu silloin mahdollisuus valita mieleisensä ateriakokonaisuus herkullisesta tarjonnasta.

Ravintola on todella kauniisti sisustettu pöytineen, tuoleineen, mattoineen ja valaisimeen näyttävään illallistyyliin sopivaksi. Ravintolassa vierailun jälkeen voi iskeä helposti niin sanottu sisustuskärpänen, jolloin kannattaa tutustua netissä erilaisiin sisustusliikkeisiin. Kaikkeen sisustukseen sopiva, elegantti ja tyylikäs viskoosimatto löytyy kätevästi verkosta. Ravintola C löytyy osoitteesta Rautatienkatu 20, Tampere.

  • Ravintola Hook

Tampere tunnetaan paitsi herkullisesta mustamakkarastaan myös toisesta suussa sulavanmaukkaasta tamperelaisherkusta, joka on paikallisten suuresti arvostamat kanansiivet. Tiesitkö, että osoitteessa Kehräsaari 101 sijaitseva Ravintola Hook on äänestetty paikkakunnan parhaaksi ”kanansiipipaikaksi.” Paikka on erityisen suosittu jääkiekon ystävien parissa, sillä suosittua SM-liigaa otteluineen voi katsoa suurelta ravintolan televisionäytöltä. Kaikkihan tietävät Tampereen erikoisuuden, eli kaupungissa on peräti kaksi SM-liigassa pelaavaa joukkuetta Tampereen Tappara ja Tampereen Ilves.

  • Ravintola Näsinneula

Kukapa ei tuntisi Tampereen kuuluisaa maanmerkkiä 168 metriä korkeaa Näsinneulaa. Näsinneulan tornissa sijaitsevassa ravintolassa voi nauttia herkullisia makuelämyksiä, seuraten samalla kaupungin hienoimpia nähtävyyksiä. Ravintola Näsineula suosii perinteisen maukasta lähiruokaa, mutta ruokalistalta löytyy myös monia valmiita ateriakokonaisuuksia. Ravintola Näsineulan tornista näkyvät kaupungin ylpeydet Pyhäjärvi ja Näsijärvi, joten ei muuta kuin kipin kapin paikan päälle tutustumaan. Ravintola Näsinneula sijaitsee osoitteessa Laiturikatu 1, Tampere.

  • Pizzeria Napoli

Tampereen laadukkaimmat pizzat löytyvät Pizzeria Napolin valikoimista. Paikka sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin rautatieaseman läheisyydessä. Ravintolan valikoimista löytyy huikeat 100 erilaista pizzaa, joten valinnanvaraa todella riittää. Pizzojen juusto on laktoositonta ja tarjolla on myös suosittuja gluteenittomia vaihtoehtoja. Kyseessä on todellinen pizzerioiden helmi, joten ei muuta kuin nauttimaan suussa sulavista pizzoista. Pizzeria Napoli palvelee osoitteessa Aleksanterinkatu 31, Tampere.

  • Sushibar Umami

Sushibar Umami sijaitsee kaikkien Tamperelaisten rakastamassa paikassa, eli Tampereen kauppahallissa. Sushibaarin tiskillä ei näy valmiita kokonaisuuksia, vaan asiakas valitsee itse haluamansa ateriakokonaisuuden. Paikka on niin suosittu, että jos sushi riisillä sattuisi loppumaan, voi sushin kanssa nauttia halutessaan myös herkullista perunamuusia. Ravintola sopii myös vegaanista ruokavaliota noudattaville, sillä tarjolla on aivan loistavaa kasvissushia. Ei siis muuta kuin nauttimaan todella loistavia makuelämyksiä.

Add Your Comment